zoom_in

Sac 10 kg umplutura perne superball

23,00 lei
cu TVA

Umplutura hipoalergenica, antiaglomeranta tip bilute marca SuperBall®.

Se foloseste ca umplutura pentru perne, jucarii din plus, obiecte textile de artizanat.

PRETUL AFISAT ESTE PER KG.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Umplutura Superball pentru perne si alte obiecte textile

Ideala ca umplutura pentru: perne de dormit, perne decor, jucarii din plus, jucarii umplute, obiecte textile de artizanat.

Puneti-va creativitatea la lucru pentru a crea obiecte deosebite.

Putere mare de umplere: 550 de grame de umplutura sunt suficiente pentru o perna cu dimensiunea  50x70cm

Umplutura este hipoalergenica, inhiba proliferarea bacteriilor si mucegaiurilor

Deasemeni este antiaglomeranta si voluminoasa (fibrele ce formeaza fiecare biluta sunt goale pe interior - ca o macaroana). 

In comparatie cu o  umplutura obişnuita, are urmatoarele AVANTAJE:

Hypoalergenica:

Materii prime speciale si sterile cu un potenţial mult diminuat de a cauza o reactie alergica. Tehnologia automată de productie garanteaza puritatea si absenţa micro-organismelor.

Mai multa elasticitate:         

Umplutura tip bilute marca SuperBall® este sub forma de bile, fiecare bila se compune din mai mult de 50 de fibre. In afara de insăşi elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate in toate directiile.

 Durata mare de utilizare:  

Datorita faptului ca umplutura este preaglomerata în bilute individuale de dimensiunea unei perle, rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna, ceea ce inseamna ca isi va pastra proprietăţile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce perna a fost presată un timp indelungat

Permeabilitate a aerului: 

Umplutura hypoalergenica tip biluţe marca SuperBall® conţine bile granulare. Acest fapt va menţine interiorul pernei uscat şi comfortabil fara miros si inmulţirea microbilor este redusa la minim.

Efectul micro-masajului prin mişcare: 

Bilutele din umplutura siliconizata hypoalergenica tip biluţe marca SuperBall® sunt relativ bile libere în interiorul miezului pernei. De aceea persoana care doarme va obţine efectul unui micro-masaj prin miscare.

Se spala in masini:

Bilutele SuperBall®, isi pot pastra forma originala chiar dupa spalarea in masini. Testele facute de catre organizaţii autorizate din Canada au aratat ca proporţia de elasticitate este mai mare de 98% după ce umplutura este spalată de 200 de ori.

Reducerea sforaitului:  

Datorita celei mai potrivite proportii de elasticitate pentru corpul omenesc, umplutura hipoalergenica SuperBall® poate asigura intreg suportul pentru cap, gat si umeri pentru a susţine forma capului. Bilutele pot preveni rigidizarea gatului, durerea oricarei regiuni a gatului si a umerilor. Ele de asemenea pot pastra neshimbata forma naturala a coloanei vertebrale cand o persoana doarme pe o parte si mentine unghiul de inclinare la 5 grade cand se doarme pe spate pentru a permite o respiratie linistita si pentru a reduce sforaitul.

Lavabila la 95 °C:

Doar umplutura tip biluţe marca SuperBall® este lavabila la 95 de grade Celsius. Aceasta temperatura foarte inaltă de spalare reduce sansa de supravietuire a acarienilor si a bacteriilor la minim. Se preteaza pentru fabricarea produselor destinate copiilor, celor alergici, dar si pentru produsele destinate spitalelor si centrelor Health Care.

Permite inalbire:       

Umplutura tip bilute marca SuperBall® permite inalbirea folosind agentii standard de inălbire din comert si curatarea profesională chimica. Nu isi va pierde caracteristicile principale nici după inalbiri repetate. Se preteaza pentru fabricarea produselor destinate hotelurilor, spitalelor şi centrelor Health Care.

SuperBall® este marcă înregistrată a SC Minet Conf SRL 

demo_6
820 Produse

Fisa tehnica

Composition
Matt paper

Referinte specifice

2 other products in the category