1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.magazin-textile.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

Prin trimiterea unei comenzi clientul e implicit de acord cu termenii si conditiile impuse de magazin.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI
Informatiile  prezente pe acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii, în general, si produse sau servicii de contabilitate, în special, venind din partea www.magazin-textile.ro.

3. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea www.magazin-textile.ro, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului (www.magazin-textile.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.magazin-textile.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea noastra.

4. Toate informatiile cu caracter personal pe care le-ati introdus pe site vor fi folosite numai in scopul onorarii comenzilor si nu vor fi divulgate fara acordul dvs. unor terte parti.

OFERTELE DE PRODUSE PREZENTATE PE SITE APARTIN OPERATORULUI: INTREPRINDERE INDIVIDUALA COSTACHIOIU BOGDAN FLORIAN- RM. VALCEA; CUI 27390231; inregistrat la ONRC sub numarul F35/915/2010

LINK PROTECTIA CONSUMATORULUI:

www.anpc.gov.ro

Termeni de confidentialitate

Pentru ca punem pret pe intimitate, datele dumneavoastra vor fi intotdeauna procesate cu atentie. Toate informatiile vor fi protejate impotriva utilizarii de catre terti.

 

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, I.I. COSTACHIOIU BOGDAN FLORIAN are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale personelor vizate. Cumparatorii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.
  • Nu vom folosi niciodata datele dumneavoastra personale in mod necorespunzator.
  • Datele dumneavoastra personale si de contact nu vor fi niciodata transmise tertilor decat conform prevederilor legale.
  • Datele dumneavoastra personale si de contact pot fi dezvaluite tertilor daca consimtiti acest lucru (declaratia de accesare).
  • Nu veti primi niciodata e-mailuri pentru care nu v-ati inscris, decat in cazul e-mailurilor de tranzit importante.
  • Cand doriti, va puteti dezabona foarte simplu si rapid de la oricare dintre e-mailurile noastre.