1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.magazin-textile.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

Prin trimiterea unei comenzi clientul e implicit de acord cu termenii si conditiile impuse de magazin.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI
Informatiile  prezente pe acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii, în general, si produse sau servicii de contabilitate, în special, venind din partea www.magazin-textile.ro.

3. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea www.magazin-textile.ro, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului (www.magazin-textile.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.magazin-textile.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea noastra.

4. Toate informatiile cu caracter personal pe care le-ati introdus pe site vor fi folosite numai in scopul onorarii comenzilor si nu vor fi divulgate fara acordul dvs. unor terte parti.